Permanent hårborttagning med alexandritlaser MotusAx Dekalaser

Motus Ax alexandritlaser har den allra senaste tekniken inom permanent hårborttagning. En alexandritkristall finns inuti maskinen och en sefirkristall finns i handenheten. Det laserstrålen gör är att följa pigmentsträngen ner till hårsäcken, värmer upp hårsäcken och bränner bort den. På så vis kan inget nytt strå bildas där.
Motus ax är en smärtfri och säker metod. (Visst obehag kan kännas och det kan sticka till när hårsäcken värms upp)
Motus Ax är för permanent hårborttagning och för alla hud/hårtyper sålänge som håret har pigment i sig som är mörkare än huden.
Motus Ax kan behandla både tunna och tjocka hårstrån, mörk eller ljus hud, med mycket god effekt. Alla hår som ska behandlas måste ha en hel proteinsträng med pigment. Gråa, helt vita eller röda strån går ej att behandla. Håret som ska lasras bort måste vara mörkare än huden på det aktuella området. Med Motus Ax arbetar vi med svepande rörelser över området . Vår laser har ett kylsystem som gör att hud och omkringliggande vävnad ej kan brännas eller skadas. Motus Ax kan behandla kroppsbehåring på alla områden, även intimt.

För att få ett permanent behandlingsresultat måste man behandla orådet i den anagena fasen, dvs den aktiva tillväxtfasen. I denna fas är hårstrået i kontakt med hårsäcken. Laserstrålen letar sig med hjälp av hårets pigment ner till hårsäcken och eliminerar hårsäckscellerna. Därefter kan ett nytt strå ej bildas och växa ut. Håret växer i intervaller med växelvis vilande och aktiva faser. Ca 10-30% av alla hår är aktiva samtidigt. Därför behöver man upprepa behandlingen ett antal tillfällen innan allt hår är permanent borta. Det kan variera mellan 4-12 behandlingar. Hårtillväxten är individuell och påverkas av ålder, hormoner, vitaminer, mineraler, arvsanlag mm och kan förändras över tid. Efter första besöket väntar man 12 veckor innan nästa besök. Därefter med 4-8 veckors mellanrum beroende på område. Du behöver boka in en kostnadsfri konsultation innan ditt första besök. Viktigt att tänka på under behandlingstiden:
*Området som ska behandlas ska vara helt fritt från brun-utan-sol produkter, oljor, krämer och kosmetika vid besöket
*Området som ska behandlas ska vara nyrakat vid besöket Vid konsultation: lämna ett område orakat för bedömning
*Undvik solexponering dagarna direkt före och dygnet efter behandlingen
*Efter ditt besök får du ej inom 24 timmar:
-träna
-sola
-bada bastu
-simma eller bada i klorerat vatten, hav eller sjö-utsätta området för värme, friktion, risk för smuts eller bakterier
*Behandlingen kan ej utföras på områden som är tatuerade
*Behandlingen utförs ej på gravida eller ammande
*Behandlingen utförs ej på personer under 18 år

Elenors utbildningar:
Certifierad i laser @synos.se

Du som är student har 5% rabatt mot uppvisande av intyg.
Våra priser kan komma att justeras.
Se våra bokningsregler  via vårt bokningsystem.  
Boka in din kostnadsfria konsultation via vårt bokningsystem.
För frågor, maila oss på info@heladufalun.se

Boka tid

Vaxning

Hårborttagning med vaxning.
Braziliansk vaxning och intimvaxning
Vi har många års erfarenhet av vaxning.
Vi använder oss av honungsemulsion, honungsvax och sockervax. Våra vaxer är skonsamma, hudvänliga och med helt naturliga ingredienser. Vi använder för-och efter produkter som vårdar din hud. Vi går över området med pincett efter vaxning då vissa strån kanske inte går med vaxet.
Vi vaxar alla områden, även intimt. Vi vaxar kvinnor och män. Om du är osäker på vilken bokning du ska göra så kontakta oss. Tex vid intim vaxning, där du kanske har oönskad hårväxt ut på skinkor och lite insida lår, då är det den bokningen du gör.
Håret som ska vaxas bort bör vara minst 3-5 mm långt för bästa resultat. Det kan vara bra att skrubba området dagen före ditt besök för att underlätta att håren lossnar. Vid vaxning dras håret ut med sina rötter. Detta gör att det på sikt ofta blir tunnare och glesare.
Vaxning sker med fördel regelbundet var 4-8 vecka beroende på område. Ansikte kan vaxas oftare.
Området får EJ rakas eller eppileras mellan dina besök. Det försvårar vaxningen, ger ett sämre resultat och ger en mindre trevlig vaxupplevelse.
Att vaxas intimt kan kännas utelämnande, särskilt de första besöken. Vi gör allt för att du ska känna dig så bekväm som möjligt och värnar om din personliga integritet.
Med fördel kan du bära löst sittande kläder efter din vaxning.
Det går utmärkt att vaxa även vid menstruation eller graviditet. Det kan vara bra att tänka på att huden blir mer känslig vid dessa tillfällen.
Efter din vaxning bör du ej inom 24 timmar:
-simma eller bada i klorerat vatten, sjö eller hav
-träna
-utsätta området för friktion eller risk för bakterier
Nu finns även möjlighet att boka till MRC-gel som är en växtbaserad produkt för permanent hårreducering. Passar dig som vill bli hårfri på sikt men som av olika skäl ej kan eller vill lasra bort ditt hår. MRC-gel är en dyr produkt och synbart resultat kan ses först efter 15-20 behandlingar.

Du bokar enkelt din tid via vår bokadirekt. Där finns tydligt olika val av områden. Se våra bokningsregler vid din bokning.
Våra priser kan komma att justeras.
Du som är student har 5% rabatt mot uppvisande av intyg.
För frågor: maila oss på info@heladufalun.se


Boka tid