EFT - tapping

EFT - tapping
EFT står för Emotional Freedom Technique och är en väl beprövad och erkänd teknik för att skapa ett mer kärleksfullt och accepterande  förhållningssätt till sig själv och gamla minnen, trauman, händelser och upplevelser som man upplever påverkar en negativt i nutid.
Genom att få kontakt med och gå igenom sina känslor kring de och tappa, eller knacka, på vissa akupunkturpunkter längs meridianer samtidigt som man pratar om känslorna och minnena, och lägger till kärleksfulla och accepterande budskap till sig själv, så skickar nervsystemet signaler till hjärnan som gör att jobbiga känslor kring minnet lugnar sig och ett friare mer kärleksfullt och accepterande sätt att leva kan börja ta form. Minnena finns kvar men känslorna kring dem blir lugnare och man triggas inte mer av saker som påminner om dem.
Man kan tappa för precis vad som helst!
Du kanske tex  behöver hjälp med att bli av med ångest, rädslor, fobier eller smärtor, du kanske vill ha hjälp att stärka ditt självförtroende eller andra saker där du upplever dig hindrad, hämmad eller obekväm och inte riktigt vet varför.
Jag går just nu, fram till januari-25 en utbildning hos Jonnah Stark, @jonna.se , till certifierad tappinginstuktör och söker övningsklienter under min utbildningstid. Så därav det just nu låga priset!
EFT går utmärkt att kombinera med Coachande samtal!

För frågor maila oss på info@heladufalun.se

Boka tid