Coachande Samtal

Coachande samtal hos Peter
Vad kan du ta med dig till mig för att få coaching inom? Det finns inget du inte kan ta upp med mig. Det du exempelvis kan ta upp med mig är något som du upplever i ditt yrkesliv. Du är chef, du har ansvar för ett projekt eller så handlar det om en specifik situation du behöver en extern part att prata med. Du kan också komma till mig med det du upplever i ditt privata liv. Du vill kanske starta en resa i personlig utveckling, prata om en relation eller helt enkelt ta en stund med mig för att hitta välmående, inifrån och ut. Det vi pratar om är våra upplevelser, hur de uppstår och vad vi gör med dem eller inte gör med dem. Vi ser på dina medfödda resurser och hur du får tillgång till dem för att den bästa versionen av dig ska träda fram, oftare. Jag erbjuder dig ett första kostnadsfritt samtal.

Coachande samtal hos Elenor
I coachande samtal får du hjälp att hitta svaren som du har inom dig, i din kropp, där känslan i kroppen leder dig till dina svar.
Vid första samtalet lägger vi upp en plan för dig för att sedan hitta djupet i dina frågor och du kommer fram till dina svar. Vi tar hjälp av några få men kraftfulla frågor för att nå in i känslan i din kropp och vad den känslan vill säga dig. Utifrån det når du nya insikter och kan ta ut din riktning.
Hos Elenor kan samtalen även kombineras med EFT-tapping. Läs mer om det under egen flik.
Boka samtal hos Elenor via mail, se nedan

Elenors utbildningar:
Diplomerad Coach Modigt Ledarskap
@modigtledarskap
För frågor maila oss på info@heladufalun.se

Boka tid